Hvem vi er

 Agentur og handels virksomhed etableret i 1938 med speciale i papir og forædling af papir produkter

Hvem vi er

Om Os

Bethien blev grundlagt i 1938 og startede som et mindre agentur, for specielt Hollandske papir fabrikker. I mere end 80 år har vi udviklet os til, at være en agentur og handels virksomhed, med speciale i papir og forædling af papir produkter. Vi formidler industrielt og kommercielt papir, samt kunstner og hobby produkter, gennem vores mange agenturer og vores store netværk af fabrikker, i hele Europa. Dermed er vi en stor støtte og hjælp, til præcist at finde netop de produkter vores kunder efterspørg. Vi har stor fokus på bæredygtighed og miljø. Derfor har vi også valgt at blive svane mærket, FSC certificeret, A-mærket samt Der Blaue Angel certificeret, så vi sikre bæredygtige produkter og et markant bedre miljø

Vi distribuerer vores store lagersortiment samt kundespecifikke produkter af kreative produkter til skoler, institutions samt hobby industrien. Vi har også et bredt sortiment af indramnings produkter til ramme grossister, kunstner artikler samt kontorpapir.

I vores fleksible produktion i Roskilde forædler vi papir produkter til skole, institutions, kunstner og hobby industrien med høj grad af kvalitet, fleksible løsninger og præcise leveringer.

 

Vision

Vi vil være den bedste og mest pålidelige leverandør til skole, institutions, hobby og kunstner industrien i Nord Europa og samtidig være den mest fortrukne agent af kunder, men også af producenterne, hvor miljø og bæredygtighed er en del af hverdagen.

Personerne bag

Johan Harsbo

Indehaver & salgsansvarlig

+45 28 88 10 53 jh@bethien.dk

Annette Petersen

Administrationschef

+45 26 88 10 00
ap@bethien.dk

Nomi Endriss

Salgsassistent

+45 26 88 10 02
ne@bethien.dk

Dan Mazur

Lagerchef

Jan Markussen

Produktionschef

 jm@bethien.dk

Tonni Andersen

Produktionsassistent

Markus Kirkedal

Produktionsassistent

Marcel Mlynarcik

Produktionsassistent

Phillip Guttorm

Produktionsassistent

Chris Johansen

Produktionsassistent

Laurits Bach

Produktionsassistent

Agentur og handels virksomhed etableret i 1938 med speciale i papir og forædling af papir produkter

Langebjerg 12, Roskilde

+45 46 55 13 00

ordre@bethien.dk

Vi tager forbehold for eventuelle fejl. Varemærker og produkter tilhører deres respektive ejere. Det er ikke tilladt at kopiere indhold, hverken helt eller delvist uden forudgående tilladelse. Test